• Ouderen (professionals)
  • Wonen en zorg
  • Woonzorgcentrum Merenhoef

Woonzorgcentrum Merenhoef

Woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen heeft verzorgings- en verpleegafdelingen voor ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problematiek.


Merenhoef heeft plaats voor 77 bewoners. Daarnaast biedt Merenhoef twee plaatsen voor kortdurend verblijf en tien plaatsen dagverzorging. Hieronder vindt u het aanmeldformulier.

Informatie over kosten aanvullende voorzieningen vindt u hier.

Woonzorgcentrum Merenhoef is opgenomen in de Sociale Kaart voor Wonen, Welzijn en Zorg van de gemeente Stichtse Vecht: stichtsevecht.socialekaartnederland.nl.

 

Blijf Actief groep

Op woensdag van 10.00-16.00 uur is er een Blijf Actief groep. Deze groep is bedoeld voor mensen die wat vergeetachtig worden en hun partner. De groep kan iets voor u betekenen wanneer u zelfstandig woont en dit graag vol wilt houden. De groep biedt gezelschap, structuur en deskundige begeleiding bij fysieke beweging, geheugentraining, gesprekken en andere activiteiten. U ontmoet andere mensen met wie u uw ervaringen kunt delen.Ook kunt u eventueel gezamenlijk een lunch gebruiken. Lees meer in de folder.
 

De Hoeve

In Merenhoef bevindt zich ook het seniorenrestaurant De Hoeve. Hier vindt u meer informatie over seniorenrestaurant De Hoeve

Merenhoef 1
3601 AC  Maarssen
T (0346) 58 74 00
F (0346) 58 75 00
E middennederland@legerdesheils.nl
 

Leger des Heils Midden Nederland
Aïdadreef 8
3561 GE Utrecht

T (030) 2749121 middennederland@legerdesheils.nl